Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ωραίες με το ζόρι!!!


Κέιτ Χάντσον


Εντάξει, τι να πεις; Αρκεί μια κατάλληλη λήψη για να βγουν στην επιφάνεια τα προφανή: στενά χείλια, ασύμμετρο πρόσωπο, γενναία δόση μάγουλου, και ναι! προγναθισμός! Παρόλα αυτά, ξεκίνησε ως αγαπημένη ενζενί του Χόλιγουντ κι ερμήνευσε με αυτοπεποίθηση ρόλους μοιραίας γυναίκας, τόσο στο σινεμά όσο και στη ζωή, αφού όπως έγινε γνωστό για τα μάτια της- το μόνο χαρακτηριστικό που δικαιολογεί ίσως ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αν εξαιρέσεις τον ελαφρύ στραβισμό- ο Όουεν Ουίλσον έπεσε στα αντικαταθλιπτικά.
Επίσης από την αγκαλιά της έκαναν ένα πέρασμα, μεταξύ άλλων κι ο Τζέραλντ Μπάτλερ, κι ο Άλεξ Ροντρίγκες. Θα μου πεις με τόσο σουξέ τι να τα κάνει τα χείλια;



Γκουίνεθ Πάλτροου

Εντάξει η Γκουίνεθ σε κοροϊδεύει εύκολα. Έχει στιλ και φινέτσα βλέπεις. Κι είναι και καλή ηθοποιός.
Επίσης έχει κυτταρίτιδα - ναι! ακόμα και στο κόκαλο - και προκαλώ πριν με πεις κακιά, να βάλεις τη σκηνή του Κύριου Ρίπλει που μπαίνει στο σκάφος.
Επίσης, δεν έχει χαρακτηριστικά. Σαν να βαρέθηκε ο δημιουργός και δεν της έκανε ούτε μύτη, ούτε μάτια, ούτε φρύδια, ούτε στόμα, ή σαν να τα έκανε και μετά μετάνιωσε και τα έσβησε από πάνω.
Εννοείται δεν θα χα πρόβλημα με τίποτα από αυτά, αν δεν είχε ψήσει όλη την υφήλιο για την «ομορφιά» της και δεν είχε υπάρξει και αρραβωνιάρα του Μπράντ Πιτ και του Μπεν Άφλεκ.


Κάρλα Μπρούνι


Ας πάμε στα τοπ μόντελ. Εδώ πρόκειται περί μεγάλης απάτης, διότι η εν λόγω κυρία όχι μόνο, έκανε καριέρα καλλονής στην καμπούρα μας, αλλά κι υπήρξε και γκόμενα του Μικ Τζάγκερ και πολλών άλλων πριν κάνει στροφή στην ποιότητα και πλασαριστεί ως κυρία Σαρκοζί. Όχι πες. Εγώ φταίω τώρα;
Έχω τόσα να πω που θα κάνω τον Κινέζο. Μια φωτό χίλιες λέξεις...









Κέιτ Μος


Κι επειδή η Κάρλα δεν είναι το μοναδικό κρούσμα στο χώρο της μόδας κι υπάρχει κι άλλο πιο εξώφθαλμο, της έβαλα μια φωτό που όντως δεν την κολακεύει, αλλά έχει point.
Η Μούσα της παγκόσμιας μόδας, έχει μπόι ένα κι ένα μίλκο, κι αν τη βάλεις μέσα σε ένα πλακούντα, είναι ντιπ σαν έμβρυο. Μεγάλο κούτελο, κεφάλι σαν του ET, μογγολικά χαρακτηριστικά.









Πάρις Χίλτον


Παρά το πόδι-γόνδολα 44 νούμερο, το σκιστό προς τα κάτω μάτι, και το άφθονο μάγουλο, έχει κάνει καριέρα ως ηθοποιός, celebritie, τραγουδίστρια, γυμνή, κρατούμενη, και φιλέλληνας, αφού δεν έχει αφήσει μεγιστάνα για μεγιστάνα (δεύτερης γενιάς) δικό μας, ήσυχο.







Τόρι Σπέλιγκ


Αρκεί να έχεις στέρνο με κόκκαλο, κοτίσιο, που δε σώζεται ούτε από τις σιλικόνες, πρόσωπο μακρύ σαν του Λυγνού, μάτια ξεκούρδιστα από τις πλαστικές και πατέρα μεγαλοπαραγωγό, για να έχεις υπάρξει style icon σε μια από τις πιο πετυχημένες εφηβικές σειρές όλων των εποχών, και να συνεχίσεις την καριέρα της αθώας πάντα παιδούλας σε B movies θρίλερ, όπου ατσαλάκωτη -κι ανέκφραστη- θα γίνεσαι στόχος διάφορων ανώμαλων.
Πέθανε ο μπαμπάς, τσακώθηκε με τη μαμά και την αποκλήρωσε, έγινε κι αυτή μαμά κι έτσι τέλειωσε πια αυτό το αστείο με την καριέρα.



Μέλανι Γκρίφιθ


Εντάξει... μεγάλη απάτη. Και δεν έβαλα καν από τις χειρότερες φωτό. Και που να είχε και φωνή, να ακούσεις την βουβουζέλα της. Όσο τη σκέφτομαι να ηχεί κάθε πρωί στα αυτιά του Αντόνιο (Μπαντέρας, ο τρίτος της σύζυγος,) και να τον φωνάζει «ψυχάκια», ανατριχιάζω. Η εν λόγω θεότητα, έχει υπάρξει και μούσα του Ντε Παλμα στο «διχασμένο κορμί» -έκανε το κορμί- όπου ΟΚ ήταν νεότερη, με λιγότερο ποσοστό σιλικόνης κι αλκοόλ στη μοριακή της δομή, αλλά όσο κι αν τα ρίξουμε στον πλαστικό και το αλκοόλ, δεν μπορούμε να μη δώσουμε και κάποια εύσημα στον δημιουργό. Τουλάχιστον γι αυτό το πιγούνι.



Βικτώρια Μπέκαμ


Αυτή θεωρείται ωραία εξ αντανακλάσεως αφού μας έχει ψαρώσει όλους, ως επίσημη- γιατί οι ανεπίσημες κάνουν ποδοσφαιρική ομάδα- αγαπημένη του Μπέκαμ.
Κεφάλι δυο νούμερα πιο μεγάλο, από το κορμί, αδιάφορα χαρακτηριστικά και μόνιμα ξινισμένο ύφος. Τόσο δεν έχει χαμογελάσει ποτέ, που είναι άγνωστο αν έχει δόντια. Αν κάποιος ξέρει κάτι να μας πει...
Δεν είναι ακριβώς άσχημη. Είναι απλά αδιάφορη (εντάξει κι υδροκέφαλη). Και πανούργα, αφού έκανε την αδιαφορία της πόζα, και περνιέται για fashion icon.


Τζένιφερ Άνιστον


Τι να πει κανείς για την πιο σέξι γυναίκα του 2011, που είναι και συμπατριώτισσα; Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι;
Μήπως πάσχω από μια σπάνια πάθηση, που βλέπει, οκτάγωνο σχήμα προσώπου, μυτερό πιγούνι, λιγοστά χείλια, πιθικίσιο μουσούδι, εκεί που όλος ο πλανήτης βλέπει τη θεά του σεξ απίλ, τη γυναίκα που όλοι οι άντρες-εκτός από τον Μπραντ Πιτ- θα ήθελαν δίπλα τους; Μάλλον δεν υπάρχει κράτος (ούτε εδώ, ούτε στην Αμερική, ούτε πουθενά);



Πηγή:
marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.