Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Το γιαουρτάκι κάνει κάλο στο... sex!!!

Εξηγούμαι, για να μην παρεξηγηθώ: επιστήμονες ξεκίνησαν να κάνουν μία έρευνα για το πώς η κατανάλωση του γιαουρτιού επηρεάζει ή μη την τάση για παχυσαρκία. Για αυτό πήραν δύο ομάδες ποντικιών, και στη μία έδιναν εκτός από φαγητό συμπληρώματα λίπους, ενώ στη δεύτερη γιαούρτι. Εντάξει, το αποτέλεσμα το φαντάζεσαι, τα ποντίκια που έτρωγαν το γιαούρτι πάχαιναν πολύ πιο αργά από τα άλλα της πρώτης ομάδας. Α, και είχαν πιο λαμπερό τρίχωμα (πολύ που σας νοιάζει…).

Το clue ωστόσο είναι άλλο: οι ποντικοί που έτρωγαν γιαούρτι παρουσίαζαν μία απίστευτη διόγκωση στα γεννητικά τους όργανα, ιδίως στους αντίστοιχους όρχεις, οι οποίοι έφταναν να ζυγίζουν ακόμη και 15 φορές περισσότερο από αυτά των άλλων πειραματόζωων. Επιπλέον, η σεξουαλική τους διάθεση, αφού τους τοποθέτησαν θηλυκά στα κλουβιά ήταν πολύ πολύ αυξημένη!

Κι αν το σεξουαλικό είναι χαμηλά στις προτεραιότητές σας, στις οποίες έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, έχω tip και για εσάς: οι ποντικίνες που καταναλώνουν γιαούρτι γεννούν μεγαλύτερα και υγιέστερα ποντικάκια από τις υπόλοιπες. Λάβετε το κι αυτό υπόψη λοιπόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.