Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μύρωνας Στρατής



Ο Μύρωνας Στρατής στο Πρωινό mou


Σημερινός καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Μύρωνας Στρατής. Όλως τυχαίως εκεί δουλεύει και η σύντροφός του Μαίρη Συνατσάκη. Τι ωραίο ζευγάρι παρεμπιπτόντως!!! Όχι δείτε τους πραγματικά! 
Το ζευγάρι φαίνεται πως ζει μια υπέροχη και υγιή σχέση. Η Μαίρη Σ. φαίνεται να είναι η ήρεμη δύναμη της σχέσης, αφοσιωμένη και μετρημένη. Δε είναι τυχαίο πως τον κοιτούσε συνεχώς στοργικά, ενώ το πρόσωπό της έλαμπε!


Ο τραγουδιστής δήλωσε πως θέλει πάρα πολύ να κάνει οικογένεια και μάλιστα σκεφτόταν στα 24 του να έχει παιδιά (μάλλον δεν του έκατσε βέβαια γιατί πρόσφατα τριαντάρισε!). Επίσης είπε πως δε θα τον πείραζε να είναι πιο διάσημη η σύντροφός του, αλλά η διασημότητα πάντα κρύβει "λακούβες". Τέλος η Μαίρη Σ. αποκάλυψε επίσημα πως είναι μαζί παραπάνω από 2 χρόνια!

Μπράβο ρε παιδιά!!! Σας εύχομαι τα καλύτερα!!! 

Τώρα μιας και βρισκόμαστε στο Πρωινό mou ας σχολιάσουμε την εκπληκτική εμφάνιση της Φαίης Σ., η οποία ήταν απίστευτη με το καυτό μπλε σορτσάκι και την ίδιου χρώματος μπλούζα, που έσπαζε χρωματικά η camel λεπτή ζώνη που φορούσε. Τέλος την ιδιαίτερη πινελιά στο look έδωσαν τα wedges που φορούσε, που μάλλον ήταν χρώματος γκρι του πάγου. Δείτε και μόνοι σας!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.