Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ασυνήθιστες παθήσεις


Η γυναίκα με τους 200 ημερήσιους οργασμούς

Σάρα Κάρμεν - Μ. Βρετανία

Πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, λόγω της οποίας ερεθίζεται πάρα πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να τελειώνει και χωρίς να την ακουμπήσει κάποιος. Μέσα σε έξι μήνες έφτασε να έχει μέχρι και 150 οργασμούς την ημέρα και πλέον δηλώνει ότι μερικές ημέρες φτάνει τους 200.  Άλλες δεν μπορούν αν έχουν ούτε έναν σε ολόκληρη τη ζωή τους και μια άλλη έχει τόσους που μπορεί να χαρίσει τους μισούς και πάλι να υπερέχει...




Ο άντρας που δεν μπορεί να παχύνει


 

Ο κ. Πέρι μπορεί να καταναλώνει ό,τι θέλει και να μην πάρει ούτε γραμμάριο! Το ειρωνικό είναι ότι στην παιδική του ηλικία ήταν ένα ευτραφές παιδί αλλά όταν έγινε 12 ετών, όλο το πάχος εξαφανίστηκε, δια μαγείας! Μετά από μια δεκαετία εξετάσεων και μελετών, αποδείχθηκε ότι πάσχει από μια πάθηση κατά την οποία το σώμα του παράγει έξι φορές περισσότερη ινσουλίνη από το κανονικό. Έτσι, όσο κι αν φάει καίει το λίπος σε χρόνο dt! Το όνειρο κάθε παχουλού ανθρώπου πάνω στη γη...




Η γυναίκα που είναι αλλεργική στην τεχνολογία
  Ντέμπι Μπερντ

Όλος ο κόσμος μιλάει καθημερινά στο κινητό και να ζεσταίνει το φαγητό του στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά αν η Ντέμπι Μπερντ κάνει κάποιο από τα δύο, θέτει σε κίνδυνο την υγεία της, διότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητη στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία! Το δέρμα της κοκκινίζει και ερεθίζεται, ενώ ακόμα και μερικοί τύποι αυτοκινήτων μπορεί να της «ενεργοποιήσουν» αυτήν την αλλεργία!



Ο άντρας που δεν αισθάνεται το κρύο
  Βιμ Χοφ - Ολλανδία

Ο Βιμ Χοφ μπορεί να κολυμπήσει γυμνός στα παγωμένα νερά της Αρκτικής, να μείνει για αρκετή ώρα μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο με παγάκια και να μην αισθανθεί καθόλου το κρύο. Ο ίδιος έχει καταλάβει την ιδιαιτερότητά του και δεν σταματάει μπροστά σε νέες προκλήσεις με στόχο να κατακτήσει παγκόσμια ρεκόρ. Ο Iceman, όπως τον αποκαλούν, παραμένει μυστήριο για την επιστήμη, αφού μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες που θα ήταν θανάσιμες σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο.
Η γυναίκα που δεν μπορεί να ξεχάσει
Η γυναίκα με το κωδικό όνομα AJ, είναι μια 40χρονη παντρεμένη Αμερικανίδα που κυριολεκτικά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το οτιδήποτε. Αν τη ρωτήσεις στην τύχη για μια οποιαδήποτε ημέρα των τελευταίων 25 ετών, εκείνη θα μπορέσει να σου πει όλα όσα έλαβαν χώρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με λεπτομέρειες που φτάνουν μέχρι και τη θερμοκρασία!



Το κορίτσι που είναι αλλεργικό στο νερό

  Άσλεϊ Μόρις -  Αυστραλία  

Η 19χρονη δεν μπορεί να πάει για κολύμπι, να πιεί νερό ούτε καν να κάνει ένα ντους όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Είναι αλλεργική στο νερό, αφού πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια δερματική πάθηση (Aquagenic Urticaria). Το πρόβλημα της είναι τόσο σοβαρό, αφού ακόμα και μια στάλα ιδρώτα μπορεί να την κάνει να υποφέρει για όλη την ημέρα.




Το κορίτσι που πέφτει κάτω κάθε φορά που γελάει

  Κέι Άντεργουντ 

Η Κέι πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται cataplexy και λόγω αυτής, κάθε δυνατό συναίσθημα όπως ο φόβος, η χαρά ή συγκίνηση χαλαρώνουν τους μύες της! Ακόμα και ο θυμός ή μια απλή έκπληξη μπορούν να την κάνουν σχεδόν να πέσει κυριολεκτικά ξερή! Σωριάζεται πάνω από 40 φορές τη μέρα, ενώ πάσχει και από μια άλλη ασθένεια που σχετίζεται με το cataplexy, και μπορεί να την πάρει ο ύπνος κυριολεκτικά εκεί που κάθεται, χωρίς προειδοποίηση.




Το κορίτσι που τρώει μόνο καραμέλες

  Νάταλι Κούπερ 

Η 17χρονη Νάταλι έχει μια ασθένεια που την κάνει ότι και να φάει να αρρωσταίνει. Το παράδοξο στην ιστορία της είναι ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να φάει και να μην της φέρει πυρετό και εμετούς είναι οι καραμέλες Tic Tac. Οι γιατροί δεν έχουν βρει το λόγο για τον οποίο οι συγκεκριμένες καραμέλες δεν την ενοχλούν, ενώ η ίδια η κοπέλα αναγκάζεται να παίρνει την υπόλοιπη τροφή που έχει ανάγκη ο οργανισμός της από σωληνάκι.




Πηγή:
aniwthoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.