Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

MADWALK 2012

MADWALK by Vodafone: The Fashion Music Project
Μια ξενάγηση στο hot event που έλαβε χώρα την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και προβλήθηκε προχθές στον Ant1!






Οι παρουσιαστές


Το εντυπωσιακό show ξεκίνησε με την "αναμενόμενη συνέχεια" του video clip του νέου τραγουδιού του Κώστα Μαρτάκη "'Ενταση", που συμμετέχουν οι δύο παρουσιάστριες του show Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη. Στη συνέχεια αυτή η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε (σε αντίθεση με το video clip) με λευκό μακρύ φόρεμα που εκ πρώτης όψεως φάνηκε απλό, αλλά μόλις γύρισε την πλάτη της αποκαλύφθηκε η μαγεία του φορέματος. Η Μαίρη Συνατσάκη αντιθέτως έμεινε πιστή στη στολή της "κακιάς" καμαριέρας! Το ίδιο ισχύει και για τον τραγουδιστή που έλαμψε μέσα στο κατάλευκο κοστούμι του.





Στη συνέχεια του fashion show οι τρεις παρουσιαστές εμφανίστηκαν με μαύρα κοστούμια. Η Βίκυ Κ. προτίμησε ένα πιο στενό παντελόνι με σατέν λεπτομέρεια στο πλάι, ενώ η Μαίρη Σ. προτίμησε μια πολύ μακρυά φαρδιά παντελόνα, που ίσως δεν την κολάκευε και τόσο πολύ. Παρόλα αυτά η ροζ λεπτομέρεια της peep toe γόβας της ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ίσως έπρεπε το παντελόνι να είναι πιο κοντό ώστε να φαίνεται.

Τέλος η Μαίρη Σ. φόρεσε ένα αποστοματικά απίστευτο φόρεμα (κατα τη γνώμη μου η ωραιότερη εμφάνιση της βραδιάς). Το φόρεμα είχε απίστευτα sexy αλλά και θηλυκό σχέδιο και η δαντέλα το απογείωσε! Η Βίκυ Κ. πάλι too naked ρε παιδί μου...

 

Το μουσικό κομμάτι του show

Προσωπικά, δε θεωρώ απαραίτητο να παρουσιάσω και να σχολιάσω όλες τις μουσικές εμφανίσεις. Για αυτό και έχω ξεχωρίσει μερικές αξιοσημείωτες.

Ελένη Φουρέιρα


Μέχρι πριν από κάποιο χρονικό διάστημα θεωρούσα την Ελένη Φ. μια από τις Ελληνίδες,  που έκαναν τις πιο sexy εμφανίσεις. Κατά τη γνώμη μου αυτόν τον "τίτλο" αρχίζει να τον χάνει. Οι στυλιστικές της επιλογές προσπαθούν αποτυχημένα να είναι chic και εξεζητημένες. Μερικές φορές θα μπορούσα να πω και κακόγουστες! Λυπάμαι για αυτό που θα πω αλλά η εμφάνισή της στο madwalk περίμενα πως θα είναι πιο Ελένη Φ. Η "μεταλλαγμένη" της version θύμιζε με sexy λατίνα που μόλις γέννησε και θέλει να κρύψει την κοιλίτσα της μέχρι να τη χάσει. Ίσως αν δεν ήταν τόσο φαρδύ να ήταν καλύτερο. Πάντως η φωτογραφία της πλάτης της είναι εντυπωσιακή!


 

 Σάκης Ρουβάς & Jessica 6

Sexy εμφάνιση του Σάκη με κόκκινη βράκα και στρατό από sexy γυναίκες με βινύλ κάλτσες. Σίγουρα είναι ο μόνος που μπορούμε να πούμε ότι υποστηρίζει ένα τέτοιο στυλ. Όσο για την τρανσέξουαλ τραγουδίστρια των Jessica 6 -Nomi Ruiz - ήταν εξαιρετικά προκλητική στο mini, ξώπλατο, κατακόκκινο, sequin φόρεμά της. Παρεμπιπτόντως το νέο τραγούδι (Bad Thing) τα σπάει!!!



Έλενα Παπαρίζου


Αδυνατισμένη θα έλεγα εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και μιας και είναι χαρούμενη για αυτό είπε να μας το δείξει για μια ακόμη φορά φορώντας ένα μικροσκοπικό φόρεμα ή μια μακρυά μπλούζα! Επίσης πρέπει να ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το νέο εσώρουχο που αγόρασε για του Αγίου Βαλεντίνου και είπε να το εγκαινιάσει πριν την επίμαχη μέρα. Για αυτό και δεν έχασε ευκαιρία να μας δείξει το υψηλής ραπτικής sequin εσώρουχό της βάζοντας το χέρι της ανάμεσα στα πόδια (πάντα για χάρη της χορογραφίας) και να ανεβάσει το φόρεμά της (πράγμα όχι και τόσο δύσκολο, αφού εκτός από κοντό ήταν και διάφανο). Τέλος ασχολίαστο το χορευτικό με τον χορευτή που φορούσε τακούνια! Δικό σαςςςςς.......



Ilia Darlin

Η φωνή της ξεχωρίζει, το ίδιο έκανε και η εμφάνισή της πάνω στο αλογάκι του λούνα πάρκ. Βέβαια οι επιλογές των ρούχων της δεν ήταν καλές, αλλά ταίριαζαν στη προσωπικότητα και το στυλ της.


Demy & Μηδενιστής

Η Demy και ο Μηδενιστής τραγούδησαν τη μεγάλη τους επιτυχία "Μια ζωγραφιά" και μετά το remix του "Μόνο μπροστά". Η Demy φόρεσε ένα φόρεμα πολύ ρομαντικό, που πιστεύω ότι ταίριαζε με το ύφος του τραγουδιού, αλλά και το "γλυκό" σκηνικό και την ηλικία της.


Κατερίνα Στικούδη

Αν και η Κατερίνα  Σ. μας έχει συνηθίσει στις extra sexy εμφανίσεις της, η συγκεκριμένη θεωρώ πως ενώ της πήγαινε (πως όχι βέβαια αφού έχει σωματάρα) δεν την απογείωνε. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν φταίει το sequin κορμάκι ή το μαλλί της. Σκεφτείτε!


Το "μοδάτο" κομμάτι της βραδιάς

Deux Homme

Στη συλλογή τους κυριάρχησε το ανδρόγυνο στυλ.

  
Delight

Υπήρχαν μερικά κομμάτια που ξεχώρισαν. Έμπνευση αποτέλεσαν (όπως είναι ολοφάνερο) τα φλαμίγκο. Ναι ναι αυτά τα πανέμορφα ροζ πουλιά! Βέβαια αυτό δεν ήταν πολύ κολακευτικό για όλα τα κομμάτια. Επίσης υπήρχαν πολλές εξωτερικές τσέπες, κάτι που προσωπικά δε θεωρώ κομψό και θυληκό.

  
Celia Kritharioti - Haute Couture

Κατά τη γνώμη μου ήταν η πιο ενδιαφέρουσα συλλογή της βραδιάς. Αρχικά μου άρεσαν πολύ οι τεράστιες ροζ περούκες που φορούσαν τα μοντέλα, που εκτός από μαλλί της γριάς, θύμιζαν λίγο Αντουανέτα! Στη συλλογή κυριάρχησαν τα παστέλ χρώματα - που είναι πολύ της μόδας - και τα ντεκολτέ και τα ξώπλατα. Γενικά τα κομμάτια θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω ρομαντικά, αέρινα, ultra chic και super θηλυκά. Χρησιμοποιήθηκαν πολλές διαφάνειες, δαντέλα, πούπουλα, γαρνιτούρες και αστραφτερές λεπτομέρειες.
Την επίδειξη άνοιξε η Δούκισσα Νομικού με το πολυσυζητημένο ζευγάρι cupcakes στο στήθος. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα ας πούμε "κομμάτι" που δεν ταίριαζε στη Δούκισσα και φυσικά δεν εννοώ σωματικά!
Από την άλλη μια ακόμα διάσημη παρουσία έκλεισε την επίδειξη και αυτή δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη γυναίκα του αδερφού της Βίκυ Καγιά. Η τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι "ντύθηκε". Μου θύμισε περίεργο φιόγκο όταν την είδα. Βέβαια δεν περίμενα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Και όμως όταν γύρισε... αποκάλυψη!!! Μου πήρε λίγη ώρα να συνέλθω και μετά πρόσεξα το "MAD" στο επίμαχο σημείο. Τα σχόλια δικά σας!

   


 

Κορέ Σοφία Κοκοσαλάκη

Η συλλογή χαρακτηριζόταν από άνεση και θηλυκότητα, χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Γενικά κυριάρχησε το σκούρο μπλε χρώμα, ενώ υπήρχαν εκτός από μονόχρωμα και εμπριμέ κομμάτια. Πάντως τα περισσότερα κομμάτια τόνιζαν ιδιαίτερα τα καλοσμιλευμένα πόδια των μοντέλων.

  
Αngelos Bratis

Στη συλλογή αυτή διχάστηκα λίγο. Υπήρχαν και αιθέρια άνετα φορέματα και κάποια που έμοιαζαν με σακιά!

 

 Angelos Frentzos

Οι μάσκες ζώων, που φορούσαν τα μοντέλα, θα έλεγα πως αν και ήταν κάτι πρωτότυπο ήταν κάπως αγριευτικές! Η συλλογή του ήταν γεμάτη tribal σχέδια. Αλήθεια πείτε μου το ρούχο της δεξιάς φωτογραφίας δε σας φέρνει στο μυαλό το ολόσωμο κορμάκι της Rihannα στο "Rude Boy";

 

Απόστολος Μητρόπουλος

Wild σχέδια, animal prints, έντονα χρώματα και έντονα αξεσουάρ χαρακτήριζαν τη συλλογή του. Ένα άκρως urban style με συνδυασμούς που είχαν πάρα πολύ θόρυβο και υπερβολή (όπως το τεράστιο ραδιόφωνο στο κεφάλι του μοντέλου). Τα μοντέλα θα μπορούσαμε να πούμε πως είχαν βγει από βιβλίο comics ή από πίνακες pop art. Tα σχέδια του θα μπορούσαν να φορεθούν κατ' εμέ μόνο στην πασαρέλα και όσον αφορά την αντρική collection τα σχόλια δικά σας!

 

Έφη Παπαϊωάννου - εφι

Ρομαντικό rock, wild elegant, hippi chic.

 

ΛΟΥΚΙΑ

Κομμάτια με μια ρομαντική εσάνς, με κίνηση, διαφάνειες και δαντέλα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα μοντέλα έμοιαζαν με ξωτικά ντυμένα με απαλά παστέλ χρώματα.

 

Backstage εμφανίσεις


Άλεξ Κάβδας
Θέμης Γεωργαντάς
Νικολέτα Ράλλη






Σίγουρες, κλασικές και ασφαλείς επιλογές.


Νικολέτα Ράλλη












Δε θα έλεγα ιδιαίτερα κολακευτική εμφάνιση. Έχουμε δει πολύ καλύτερες ακόμη και στο made in star.


Κρυσταλλία












Μας έχει συνηθίσει στις μοδάτες επιλογές της και συνεχίζει ακάθεκτη τους πειραματισμούς. Κρυσταλλία είσαι μέσα στο πνεύμα του madwalk!



Σίσσυ Φειδά
















Chic as always!!!!



Ελένη Φουρέιρα












Το madwalk δεν της πήγε και πολύ καλά κατά τη γνώμη μου, αφού δεν με ενθουσίασε ούτε πάνω στη σκηνή, ούτε κάτω.


Laura Narjes












Το κορίτσι του Θέμου μας έχει εκπλήξει πιο πολύ με τις επιλογές της στην εκπομπή. Περίμενα κάτι πιο εμπνευσμένο!


Μπέττυ Μαγγίρα











Chic κουστούμι, με extravagant στοιχεία σε ήσυχο γκρι χρώμα. Η περούκα πάλι αφού είναι έτσι για την τρέλα περνάει!
 Μελίνα από VEGAS













Αδιάφορη εώς κακόγουστη εμφάνιση και στο κόκκινο χαλί και στο stage! Αλλά Μελίνα είναι αυτή!!!
Μύρωνας Στρατής









Θα υιοθετήσω την άποψη της Κ. Ζαρίφη (αν δεν κάνω λάθος) πως οι μπουνίτσες στα χέρια του τον κάνουν να φαίνεται σαν παιδάκι που πάει επίσκεψη με τους γονείς αλλά δεν του αρέσει! Κατά τα άλλα i love his nerdy style!
Νikki Ponte














Μάλλον νόμιζε πως θα πάει στην πρώτη της συνέντευξη για δουλειά!
Μαριάντα Πιερίδη














Δε θέλω να πω κακία γιατί δεν τη βλέπουμε και συχνά. Μην κλειστεί στο σπίτι!!!

Άννα Πρέλεβιτς














Η πολύχρωμη παρουσιάστρια του mad και πρώην star Ελλάς με ωραίο sequin φόρεμα. Εγκρίνω!!!
Μαρία Μπεκατώρου














Ότι προσπάθησε, προσπάθησε αλλά... της κάηκε το γλυκό!
Ilia Darlin















Όχι πείτε μου εσείς! Σου βάζω τγγγια!!!
Shaya














Πολύ sexy με τη διαφάνεια. Αλλά για το μαλλί ακόμα αμφιταλαντεύομαι.
Σταματίνα Τσιμτσιλή















--- lol ---
Στέλλα Γρηγοριάδη













Δε μπορώ να τους καταλάβω τους στυλίστες!(στυλίστρια είναι αν δεν κάνω λάθος και έχει και δικές της δημιουργίες).
Κατερίνα Στικούδη








Ο διχασμός προσωπικότητας είναι εμφανής συγκρίνοντας την εμφάνιση στο stage και στο red carpet. Καλά τα πήγε αλλά αυτό το ύφασμα εμένα τουλάχιστον μου θυμίζει κάτι κουρτίνες και ασορτί καναπέδες σε παλάτια που βλέπουμε στις ταινίες.
Νατάσα Θεοδωρίδου











Ωραία δημιουργία και ομολογουμένως της ταιριάζει. (By the way η τσαχπινιά με το πόδι που χτύπησε την ουρά για να την πιάσει ήταν απίστευτη!)
Nomi Ruiz - Jessica 6












Τόση δουλειά έριξε για να φοράει φορέματα, ας βάλει τουλάχιστον κάτι της προκοπής!
Demy και Μηδενιστής













Η Demy όπως είπαμε κούκλα, αλλά ο Μηδενιστής νομίζω πως ξέχασε το τσαντάκι σε σχήμα άδειου Jonny Walker αφού μοιάζει με μεθυσμένο...
Τατιάνα Στεφανίδου














Μας έχει συνηθίσει σε τρομερές εμφανίσεις. Αυτή είναι σχετικά μέτρια μπροστά σε άλλες.
Φώτης Σεργουλόπουλος














Ωραία λεπτομέρεια το φουλάρι, αλλά μην το τολμήσετε αν δε σας πάει!!!


Θέμης Γεωργαντάς
Πηνελόπη Αναστασοπούλου











Η Πηνελόπη έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς με την εντυπωσιακή διαντελωτή - διάφανη φούστα της.




Μαίρη Συνατσάκη












Ιδιαίτερο και girly φαρδύ φόρεμα με ωραία τσαχπινιά τη χρυσή λωρίδα και τις πράσινες γόβες.





Τhe End

Στο τέλος του show όλα τα μοντέλα που έλαβαν μέρος συγκεντρώθηκαν στην πασαρέλα γεμίζοντας χρώματα το φινάλε της λαμπερής βραδιάς. Από μένα πολλά φιλιά.


  CU SOON xoxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.