Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Σάκης Ρουβάς


Σάκης Ρουβάς: Το πρόσωπο της Heineken.

Όλοι έχουμε δει τις ευφάνταστες διαφημίσεις της Heineken. Στη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια όμως πρωταγωνιστεί ο δικός μας Σάκης Ρουβάς. Η εμφάνισή του ως Elvis Presley έκανε πάταγο στο internet και ειδικότερα την ημέρα των ερωτευμένων.
Εμπνευσμένη από την πολύ επιτυχημένη διεθνή διαφημιστική ταινία «The Date»,  όπου απολαύσαμε ένα άκρως εντυπωσιακό ραντεβού ενός ζευγαριού, η Heineken εγκαινίασε παγκοσμίως μέσα από τη σελίδα της στο facebook ένα καινούριο, έξυπνο και κυρίως χιουμοριστικό τρόπο να ζητήσεις ραντεβού από το άλλο σου μισό, τη Heineken Καντάδα (στα αγγλικά Serenade). Η Heineken, μέσα από τη νέα της εφαρμογή, έδωσε την ευκαιρία στον καθένα να συνθέσει τη δική του προσωπική καντάδα στο www.facebook.com/heineken.


«Μόνο η αγάπη» μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, τραγουδά ο Έλληνας καλλιτέχνης! Ο τελευταίος έχει τεράστια επιτυχία στο youtube. Λογικό αφού τον στηρίζουν Έλληνες και ξένοι θαυμαστές, που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα!!!
Επίσης ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με απευθείας σύνδεση από την Ελλάδα στο Heineken Serenade Live, το κανάλι της Heineken στο youtube.  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κρίση που περνάει η χώρα μας και αποθέωσε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα.
Μπράβο Σάκη, συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!!!!





Πηγές: www.iefimerida.gr , www.mediastory.gr , ola-e-tipota.blogspot.com , www.neolaia.gr



1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.