Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Body language!

Μάθε αν του αρέσεις χωρίς πολλές σκέψεις!
Οι επικοινωνιολόγοι λένε ότι ένας άντρας καταλαβαίνει αν ενδιαφέρεται για μια γυναίκα και το αντίθετο από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο της γνωριμίας τους. Σε αυτά λοιπόν τα πρώτα 600 δευτερόλεπτα, δεν στέλνει μόνο η καρδιά μας μηνύματα και σκιρτήματα. Μιλάει και το σώμα. Tα συγκεκριμένα σήματα του σώματος είναι τόσο κοινά σε όλους που, αν μπορέσεις να τα αντιληφθείς, θα μπορείς και να τα ερμηνεύεις.


Βλέμμα
Βασικό σημείο που προδίδει την ερωτική διάθεση είναι τα μάτια και πιο συγκεκριμένα η κόρη (Όσο πιο ανοιχτή, τόσο πιο ερωτικά αισθάνεται για σένα). Αλλά επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να το δεις μπορείς να βασιστείς και στα παρακάτω. Το επίμονο κοίταγμα την ώρα που μιλάς ή και δεν μιλάς ή ακόμα κοιτάς αλλού, είναι χαρακτηριστικό δείγμα. Σε περίπτωση που είσαι όρθια κάπου, το βλέμμα γίνεται διερευνητικό και σε περιεργάζεται, όμως προσπαθεί να το κρύψει για να μην το καταλάβεις.


Κεφάλι
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιου για κάτι που ακούει ή βλέπει εκφράζεται με την κλίση του κεφαλιού αριστερά ή δεξιά. Όταν ο άντρας απέναντι σου γέρνει το κεφάλι του προς μια πλευρά, είναι έτοιμος να ακούσει ό,τι του πεις και μάλιστα με εκπληκτικά θετική διάθεση. Επίσης ανεβοκατεβάζει το κεφάλι όταν μιλάς ως ένδειξη συμφωνίας σε όσα λες.


Χαμόγελο
Έχει παρατηρηθεί γενικά πως ένας ερωτευμένος άντρας δεν χαμογελάει συγκρατημένα αλλά με το στόμα ανοιχτό, ενώ μπορεί σε κανονικές συνθήκες να μην το κάνει. Παρατήρησε το. Θα εκπλαγείς!


Χείλη
Η συνεχής ύγρανση των χειλιών είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σήματα της ερωτικής γλώσσας του σώματος. Προδίδει αυξημένη ερωτική πρόθεση και παρατηρείται σε άντρες και γυναίκες, όσο και να σου φαίνεται απίστευτο.


Χάιδεμα
Οι θετικές σκέψεις ενός ανθρώπου για κάποιον (κυρίως την ώρα που του μιλάς) εκφράζονται όταν εκείνος χαϊδεύει τα φρύδια και το κούτελο του, σε αντίθεση με τον αρνητισμό του που φαίνεται όταν εκείνος χαϊδεύει το πιγούνι του. Από εκεί προκύπτει και η λαϊκή φράση «μούσι».


Ομιλία
Ο λόγος γίνεται πιο γρήγορος. Οι προτάσεις είναι κοφτές και σύντομες και ακολουθούν ασταμάτητα η μία την άλλη. Ένδειξη αμηχανίας αρχικά, προσπάθεια να σε κρατήσει με τα λόγια του στη συνέχεια.


Στάση του σώματος
Οι άνθρωποι που νοιάζονται για κάποιον άλλον τείνουν να γέρνουν προς αυτόν. Ένας άντρας που στρέφει το σώμα του προς εσένα και δεν απομακρύνεται, αισθάνεται έτοιμος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.


Επαφή μερών του σώματος
Η επαφή των μερών του σώματος μεταξύ τους είναι πολύ δυνατό σήμα. Όταν πρόκειται για έρωτα, ο άντρας τείνει να αγγίζει συχνά το μήλο του Αδάμ στο λαιμό του και ειδικά αν είναι έντονο. Σε περίπτωση που δεν είναι, χαϊδεύει το λαιμό του ή τον κόμπο της γραβάτας του. Αν δεν φοράει γραβάτα, συμμαζεύει το γιακά ή το κόψιμο της μπλούζας του. Σε γενικές γραμμές, τα χέρια του κινούνται γύρω από το λαιμό.


Εγγύτητα
Το αργό και διακριτικό πλησίασμα του άντρα προς εσένα είναι από τα πιο ευδιάκριτα σήματα. Όταν έρχεται κοντά, πλησιάζει στο στόχο.

Αφορμές

Το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου με όμορφη διάθεση, προσπαθεί να βρει αφορμές να σε αγγίξει. Να ακουμπήσει το χέρι σου, να αγγίξει τον ώμο σου την ώρα που μιλά ή να συνοδεύσει την ομιλία του με διάφορα αγγίγματα. Συμβαίνει κυρίως στις γυναίκες.

Καθρέφτισμα

Ο καθρεφτισμός των κινήσεων είναι χαρακτηριστικό της αμηχανίας μια ερωτικής ατμόσφαιρας. Ανάβεις τσιγάρο, ανάβει τσιγάρο. Πίνεις το ποτό σου, πίνει κι αυτός. Αγγίζεις τα μαλλιά σου, τα αγγίζει και εκείνος. Γίνεται ασυναίσθητα και, αν το αντιληφθείς, είναι χαριτωμένο!
Γωνίες
Υπάρχει αρχικά η γωνία κλεισίματος του χώρου από τον άντρα προς εσένα, με σκοπό να «εγκλωβιστούν» και οι 5 αισθήσεις. Για παράδειγμα, σε έναν χώρο με πολλά άτομα ο άντρας θα προτείνει στη γυναίκα μια θέση απ' όπου δεν θα είναι ικανή να βλέπει τους άντρες ολόγυρα (όραση), θα μπορεί να αγγίξει μόνο εκείνον (αφή), θα μυρίζει μόνο το δικό του άρωμα (όσφρηση), δεν θα επηρεάζεται από άλλους ήχους (ακοή) και, τέλος, θα είναι γωνιά ικανή να τον αφήσει να εκδηλωθεί χωρίς περιορισμό (γεύση). Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να τα σκέφτεται. Γι' αυτό και η γλώσσα του σώματος είναι τόσο δυνατή. Γιατί λειτουργεί χωρίς αντίληψη αυτού που το κάνει.
Αμηχανία
Κλασικό συναίσθημα ερωτευμένου. Η αμηχανία εκδηλώνεται στους άντρες με το ξύσιμο του κροτάφου.


In English Please....

Find out if he likes you without thinking a lot!

Communication specialists believe that a man understands if he's interested in a woman and

the opposite, from the first 10 min of their contact. In these first 600 seconds, it's not only our heart that sends "messages", but our body talks too. These "body messages" are so common between us, that if you can see them, you'll be able to interpret them too.


Look

Key point of the erotic mood are the eyes and specifically the iris (the more open is the iris, the more he wants you). But because this is a bit difficult to observe, you can count on the signs below. If he's starring at you whether you talk or not, even if you're looking at something else, he really likes you. In case you are standing somewhere far away from him, he is looking around to spot you, avoiding to "catch" his eyes.

Head

The expression of somebody's interest for something he's waching or hearing, is throught his head's tilt. When a man leans his head towards you, he is ready to listen at you carefully. He is also nodding while you're talking to express his agreement.
Smile
It's been noticed that a man in love doesn't smile moderately but with his mouth open, something that he doesn't do in his regular life. Notice that. You'll be surprised!

Lips
The constant wetting of the lips is one of the most identification marks of erotic body language. Reveals increased sexual intention and it's noticed at both sexes.

Rubbing
The positive thoughts of somebody for someone else (especially when you talk to him) are expressed while he is rubbing his eyebrows and his forehead, in contrast to his negative thoughts that are expressed while his rubbing his jaw.

Speech
He talks more quickly than usually. Sentences are short and sharp and endlessly follow one anotherDisplays embarrassment initially, trying to keep you in his words.
Body posture
People who care for someone else tend to lean towards him. A man who turns his body towards you and is not removed, feels ready to show his interest.

Contact of body parts

The contact between body parts are very strong sign. When it comes to love, the man often tends to touch Adam's apple in his throat, especially if it's severe. If it's not, he's rubbing his neck, the knot of the tie or his blouse. In general, he's moving his hands around his neck.

Proximity

The slow and distinctive approach of man towards you is one of the most prominent signs. When it comes near to you, he's approaching the target.


Excuses

The person next to you, with a nice mood is trying to find excuses to touch you. To touch your hand, to touch your shoulder while talking or to accompany his speech with several touches. It happens mostly in women.

Mirroring

The  mirroring of movements is characteristic of embarrassment is an erotic atmosphere. If you light a cigarette, he lights a cigarette. Yoy drink, he drinks. You touch your hair, he touches his own, too. It happens unconsciously and, if you notice it, is cute!
Corners
At the begging there is the "closing  corner" of the space by the man, in order to keep your  5 senses "locked". For example, in an public area with many people, the man will propose to the woman a position where she won't be able to see the other men around (vision), she can touch only him (touch), she smells only his scent (sniff), she'll not be affected by othersounds (hearing), and finally the corner will be able to let him be expressed without limits (taste). All this happens without thinking. That's why body language is so strong. Because it works with little understanding of what we do.

Embarrassment

Classic feeling of being in love. The men's embarrassment is expressed throught the scratching of his temple.



Πηγή/ Source:
aniwthoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.