Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Φάκελος: Σχέσεις εξ αποστάσεως!!!


Οδηγός επιβίωσης για σχέσεις εξ αποστάσεως
  • Σχεδιάστε το μέλλον. Συζητήστε τις κινήσεις σας. Όσο πιο ξεκάθαρα είναι τα σχέδιά σας, τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.
  • Κράτα επικοινωνία. Σήμερα υπάρχουν όχι μόνο σχέσεις, αλλά γάμοι που διατηρούνται μέσω Skype. Βρείτε μια ώρα που θα σας βολεύει και τους δύο, ανοίξτε το Skype και μιλήστε για όλα. Το πόσο συχνά θα γίνεται αυτό εξαρτάται από εσάς και μόνο. Κάποια ζευγάρια χρειάζονται διαρκή επικοινωνία, κάποια άλλα αρκούνται σε μια φορά την εβδομάδα.
  • Ξέχνα τους καυγάδες. Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν, αλλά οι τσακωμοί από το τηλέφωνο έχουν ελάχιστες πιθανότητες να καταλήξουν σε happy end. Αν κάτι σε έχει ενοχλήσει, καλύτερα γράψε του ένα mail. Φρόντισε πάντως να έχεις αποφορτιστεί και να το έχεις σκεφτεί καλά πριν αρχίσεις να πληκτρολογείς.
  • Ταξίδεψε. Πάρε το ΚΤΕΛ, το τρένο, το αεροπλάνο κάτι τέλος πάντων και πήγαινε να τον βρεις. Αν χρειάζεσαι αεροπλάνο μπορείς να βρεις πολύ φθηνά εισιτήρια αρκεί να τα κλείνεις νωρίς ή την τελευταία στιγμή.
  • Κάνε γυμναστική. Κάθε φορά που σου λείπει, ρίξε το στη γυμναστική. Βοηθάει στην εκτόνωση, άσε που την επόμενη φορά που θα τον δεις θα είσαι μια θεά! Καλό ε;;;
Στο μεταξύ, πάρε να δεις το "Going the Distance" με την Drew Barrymore. Θα σε προετοιμάσει για όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, αλλά το τέλος θα σε αποζημιώσει!

Πηγή:
Fashionlove.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.