Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα παπούτσια της άνοιξης....


Έχει μπει η άνοιξη! Ανοίξτε λοιπόν τις ντουλάπες σας και δείτε πόσα χρώματα έχετε... Πάντως έχετε δεν έχετε πολλά χρώματα μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε με τις υπέροχες μπαλαρίνες - μοκασινάκια που έχουν πάρει θέση σε πολλές βιτρίνες. Σας προτείνω μερικά ευκολοφόρετα χρώματα που πρέπει να όλες να έχουμε!







Μπλε: Μπορεί να φορεθεί εύκολα αφού το χρώμα τους πλησιάζει εκείνο των ανοιξιάτικων jeans.






Κίτρινο: Το χρώμα αυτό μπορεί να το θεωρείται περίεργο αλλά το κίτρινο είναι η πιο εύκολη λύση για τα καφέ σας. Ταιριάζει απόλυτα!






Πράσινο: Για μένα το πιο ωραίο χρώμα που μπορείτε να επενδύσετε πάνω του. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να το συνδυάσετε αλλά είναι απίστευτο! Οι καλύτεροι συνδυασμοί είναι αυτοί που θα κάνουν αντίθεση με αποκορύφωση αυτή του πράσινου - ροζ!






Κόκκινο: Το κόκκινο είναι κλασικό χρώμα και αποτελεί υπέροχη επιλογή για άνοιξη και καλοκαίρι. Δείτε το σε συνδυασμό με άσπρο, αλλά και σκούρο μπλε, μαύρο - εάν σας αρέσουν τα σκούρα χρώματα. Θα ξετρελαθείτε!





Εάν έχετε πρόβλημα με τις μπαλαρίνες (σας χτυπάνε) τότε τα μοκασινάκια είναι μια καλή λύση διότι μπορείτε να βρείτε πολύ μαλακά και φθηνά. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Για να σας πω από που τα πήρα εγώ (Αθήνα) στείλτε μου e-mail.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.