Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις λεπτότερη;;;

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ
Όπως και με τα ρούχα μπορείς να κλέψεις μερικά κιλά, έτσι και με το κατάλληλο χτένισμα ή μακιγιάζ μπορείς να κρύψεις τα μαγουλάκια που φούσκωσαν αυτές τις αμαρτωλές μέρες του Πάσχα. Διαλέξτε από τα παρακάτω ποιο είναι πιό κοντά στο δικό σας στυλ.



Φιλαριστά κι ασύμετρα
01841 flrtstsmtr
Τα μαλλιά είναι καλό να φιλάρονται από το ύψος του αυτιού και μέχρι τον ώμο. Έτσι δημιουργούν την κατάλληλη φόρμα ώστε να δείχνει το πρόσωπο πιό λεπτό.














Ανανεώσου
02841 nnns
Πήγαινε στο κομμωτήριο. Είναι φορές που ένα παλιό κούρεμα -που δεν το έχεις φρεσκάρει - μπορεί να σε δείχνει και δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Επίσης μια αλλαγή στο look μπορεί να μας ανανεώσει τόσο που η διάθεση μας και μόνο θα μας δείξει ομορφότερες. Προσοχή όμως στις βιαστικές αλλαγές που μπορεί να είναι καταστροφικές. Η αλλαγή πρέπει να γίνει κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Ακούς;;; Όχι μόλις  χώρισες και να ξεσπάς στα μαλλιά σου...

Πείτε όχι στις στρογγυλές μπούκλες
03841 bkls
Σίγουρα αυτό το στυλ σε ένα παχουλό πρόσωπο θα προσθέσει κι άλλο. Αν θέλετε το πρόσωπο σας να δείχνει λεπτότερο προτιμήστε τις πιό ήσυχες μπούκλες. Αν δεν έχετε την ιδανική γωνία στο σαγόνι (ναι μιλάω για διπλοσάγονο) οι μπούκλες θα το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο. Στην δική σας περίπτωση το ιδανικό θα ήτνα τα μαλλιά να πέφτουν σαν να τα τραβούν βαρίδια προς τα κάτω. Δεν το λέω εγώ αλλά οι διάσημοι κομμωτές.. Και να ξέρετε ότι όταν όλα τα μαλλιά έχουν ένα μήκος δείχνουν το πρόσωπο μεγαλύτερο..

Με χωρίστρα στο πλάι
04841 hrstrpl
Μια μακριά φράντζα στο πλάι βοηθάει να δείχνει μικρότερο το μέτωπο. Επίσης αν τα πλαινά σας είναι φιλαρισμένα δείχνουν το πρόσωπο σας σαν να έχει γωνίες. Ίσια ή με χαλασμένες μπούκλες είναι ιδανικό κούρεμα για να δείξουν ωραία τα ζυγωματικά σας και να φανεί οβάλ ακόμα κι ένα ολοστρόγγυλο πρόσωπο.






Όχι στο στυλ πυραμίδα
05841 prmd
Δώστε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Το φλατ κεφάλι κάνει το πρόσωπο να δείχνει παχουλό ακόμα κι όταν δεν είναι. Επίσης τα κουρέματα σε σχήμα πυραμίδα είναι ότι πρέπει για να αναδειχτείς η μπουμπού της γειτονιάς...



Βάλε αξεσουάρ
06841 accessr
Μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις αξεσουάρ. Θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα δείξουν πιό ωραία την εικόνα σου. Επίσης ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσεις μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις λεπτότερη. Το μυστικό είναι να αφήνεις τσουλουφάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο και να το δείχνουν οβάλ.










Πηγή:
marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.